background img

PERKONGSIAN MAKLUMAT

Permainan yang ganas!! hahahaha



Apabila escalator jadi permainan



Permainan terbaik,ade bran!!



Welcome to Explosion


Samsung Display Akan Berhenti Menjual Panel LCD Kepada Apple



Dua gergasi peranti mudah-alih nampaknya disebut lagi pada hari ini, apabila Korea Times melaporkan yang mana Samsung akan menghentikan penjualan komponen panel LCD kepada Apple bermula tahun hadapan, apatah lagi dengan Apple sendiri yang mula mengurangkan kebergantungan mereka terhadap Samsung akhir-akhir ini.
Ia dilaporkan, pada pertengahan tahun pertama 2012, Samsung mengeluarkan lebih 15 juta panel LCD untuk Apple, namun angka tersebut berkurang menjadi 3 juta pada suku tahun ketiga, dan hanya 1.5 juta pada suku tahun ke empat ini.
Untuk iPad Mini yang dikatakan bakal diumumkan oleh Apple esok, ia dikatakan Samsung langsung tidak terlibat dalam pengeluaran panel LCD untuknya, dan Apple dikatakan bergantung kepada LG Display dan yang lain untuk pengeluaran komponen.
Samsung mengatakan dengan bilangan panel yang berkurangan, mereka sukar memberikan harga diskaun untuk Apple.
Walaupun Samsung Display akan menghentikan penjualan panel kepada Apple, mereka dikatakan tidak akan menghadapi sebarang masalah, memandangkan mereka masih mempunyai rakan kerjasama yang lain, termasuk Amazon, dan tentunya Samsung Electronics itu sendiri.

The Most Insane Crash You'll See Today


Benarkah Bumi Akan Bergelap Pada 23, 24 Dan 25 Disember 2012?



Pihak NASA menjangkakan akan berlaku fenomena bumi akan gelap selama 3 hari iaitu bermula pada 23, 24 dan 25 Disember 2012. Apakah ini satu bencana atau anugerah? Entah benar atau ke tidak hanyalah jangkaan manusia sahaja.
Para Saintis NASA menjangkakan perubahan alam semesta dengan kegelapan penuh pada bumi selama 3 hari bermula pada 23 Disember 2012 bukanlah akan berakhirnya usia  dunia, tapi ini adalah “Penyejajaran Alam Semesta“, di mana matahari dan bumi akan berada pada satu garis lurus untuk pertama kalinya. Bumi akan bertukar tempat dari dimensi ke 3 ke dimensi 0, lalu bertukar lagi ke dimensi ke 4.
Semasa proses pertukaran ini, seluruh alam akan menghadapi perubahan besar, dan kita akan melihat dunia yang baru (Dark of the Earth). Dunia gelap tanpa sinar, tanpa cahaya matahari.
Semasa kejadian ini berlaku, bersedialah, ketenangan amatlah diperlukan, saling berhubung antara satu sama lain, berdoa, dan terus berdoa. Beristirehatlah di rumah selama 3 hari tu
Banyak perbahasan tentang apa yang akan terjadi 3 hari tersebut tapi ramai yang tidak percaya. Gini je lah!, kita tunggu dan lihat je lah nanti pada 23, 24 dan 24 Disember 2012 tu, ni hanyalah jangkaan atau ramalan manusia je, tak pasti. Tapi kalau benar-benar terjadi, sekurang-kurang kita dah tahu dan bersedia menghadapi dunia baru selama 3 hari tu nanti.

ice ace 4:continental drift

Untitled Document
  • Tab 1
  • Tab 2
<!-- Script Size: 0.73 KB





Hide Ad & Play Video

-->

MADAGASCAR 3 DVDRIP WATCH online


PLEASE CHOOSE TAB1 OR TAB2 Untitled Document
  • Tab 1
  • Tab 2
-->

PROMETHEUS (2012)





driver robot full

Driver Robot 2.5.4.2 Full Serial adalah software yang berfungsi untuk mencari, mengupdate, dan memperbaiki driver pada PC

Instead of spending hours trying to tweak your computer with drivers you find at random sites on the Internet, use Driver Robot. Driver Robot updates all of your system drivers in just 2 minutes. With Driver Robot, you never need to worry about installing an incorrect or out-of-date driver - the Driver Robot scan and database ensures you always get the latest official driver.

Best features:

  • Perfect scan
  • Offline analysis
  • Driver spider
download:
Password : www.koransoftware.com

follow me at BLOGR

SHOUTBOX

LIKE US ON FACEBOOK!

Followers